Σχολή Χορού

Σχολή Χορού Χαϊδάρι

Καλώς ήρθατε


" 30 Χρόνια έμπνευσης, δημιουργίας, εμπειρίας..."
                  ΧΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ:

 

  • ΦΑΝΤΑΣΙΑ
  • ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ
  • ΕΚΦΡΑΣΗ
  • ΠΑΙΔΕΙΑ
  • ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ 
  • ΜΟΡΦΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

Για κάθε άνθρωπο με δημιουργική αντίληψη!
Ξεκινήστε τώρα το μαγικό ταξίδι του χορού μαζί μας.!

Η σχολή μας στο Χαϊδάρι μπαίνοντας στο 30ο έτος της λειτουργίας της απευθύνει χαιρετισμό αγάπης προς όλες τις μαθήτριες που γνώρισαν κοντά μας τη μαγεία του χορού. Είναι ένας χώρος καλλιτεχνικής αναζήτησης και δημιουργίας.

Ο χορός ανήκει σε όλους.

Γεννιέται από την ανάγκη να πεις αυτό που δεν λέγεται. Η μάθηση πλουτίζει το πνεύμα του ανθρώπου και ο χορός ανεβάζει το ηθικό με ένα μοναδικό τρόπο. Χορέψτε για τη ζωή και αυτή με τη σειρά της θα σας ανταμείψει.

Τα μαθήματα χορού αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα και την κοινωνικότητα των παιδιών. Τα παιδιά πολλές φορές μας υποδεικνύουν το δρόμο για την καλύτερη επικοινωνία μεταξύ μας. Και εμείς οφείλουμε να στηρίζουμε τις ελπίδες και τα όνειρά τους.

Η σχολής μας προσπαθεί να κάνει τα όνειρά τους αληθινά.

 

Σχολή Χορού Χαϊδάρι

 
 
 
 

Σχολή Χορού Χαϊδάρι

Η σχολή μας δεν είναι απλά μια επαγγελματική δραστηριότητα, είναι προϊόν αγάπης για το χορό, μεράκι για τη δημιουργία, φροντίδα για την προσφορά στους μαθητές μας.

Φιλοδοξία μας, από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας μας, ήταν να μοιραζόμαστε με τα παιδιά τις γνώσεις και τις δεξιότητες μας, με τους γονείς δε, τη χαρά της επιτυχίας και του αποτελέσματος.

Το γεγονός ότι δεν υπάρχει επίσημος κρατικός φορέας παροχής χορευτικής παιδείας, κάνει το έργο μας πιο καθοριστικό και σύνθετο. Πιστεύοντας ότι υπηρετούμε πιστά την αρχική μας λαχτάρα για ουσιαστική παρέμβαση στο χώρο αυτό και γνωρίζοντας τις αντικειμενικές δυσκολίες, μπορούμε να ισχυριζόμαστε πλέον, ότι λειτουργούμε και αποτελούμε ζωντανό κύτταρο και συνδετικό κρίκο χορευτικής τέχνης και παιδιών.

Ο στόχος μας ολοκληρώνεται με την ταυτόχρονη προσπάθεια μας για εναρμόνιση και συμφιλίωση κορμιού και ψυχής, με τη διδαχή της αυτοπειθαρχίας, μέσα από τη συνεχή προσπάθεια βελτίωσης, με το σεβασμό της ψυχής και την αποφυγή όλων όσων την προσβάλουν και τη φθείρουν. Όλα αυτά μετατρέπουν τη χορευτική εκπαίδευση σε χορευτική παιδεία και καθιστούν το στόχο μας αντάξιο της παιδικής ψυχής αλλά και ικανό για την προσωπική ολοκλήρωση του αυριανού ενήλικα.

Η σχολή μπαλέτου Βίλλυ Αλεξίου είναι αναγνωρισμένη από το κράτος και μέλος του Σ.Ι.Σ.Χ.Ε.

Έχει το παιδί σας ταλέντο στο χορό; ........................ Εκμεταλλευτείτε το....

Βιογραφικό

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Γιάννενα, 'οπου  από μικρή ηλικία παρακολουθεί μαθήματα μπαλέτου. Έρχεται στην Αθήνα και σπουδάζει χορεύτρια και καθηγήτρια μπαλέτου στην Ανώτερη Επαγγγελματική Σχολή "Ράλλου Μάνου". Στη συνέχεια σπουδάζει υποκριτική τέχνη στην Ανώτερη Σχολή Θεάτρου του Γεωργίου Θεοδοσιάδη. Επίσης αποφοίτησε και από την ΠΑΝ-ΣΙΚ.

Παρακολουθεί σεμινάρια μπαλέτου δίπλα σε διακεκριμένους δασκάλους όπως ο Daniel Lomell, Kalina Bogoeva. Επίσης σύγχρονο χορό στα συστήματα Graham και Jose Limon.

Το 1992 κάνει μετεκπαίδευση στην "INTERNATIONAL BALLET ACADAMY OF VARNA" στη Βουλγαρία, της οποίας γίνεται μέλος τόσο η ίδια όσο και η σχολή και επίσημος αντιπρόσωπος του συστήματος "VAGANOVA" .

Για περισσότερα από 10 χρόνια δούλεψε σε χορευτικές ομάδες, στο θέατρο και στην τηλεόραση ως χορευτρια αλλά και ηθοποιός, δίπλα σε μεγάλα ονόματα. Συνεργάστηκε με όλους τους γνωστούς χορογράφους.

Από το 1988 ίδρυσε και διευθύνει τη δική της σχολή στο Χαϊδάρι.

Από τα ιδρυτικά μέλη και ειδικός γραμματέας του Σ.Ι.Σ.Χ.Ε.